Chat online romanesc, webcam, fete, baieti, distractie, jocuri gratis

kiss chat
Chetuieste - Chat online romanesc, webcam, fete, baieti, distractie, jocuri gratis! Cea mai mare comunitate de chat romanesc este aici pe Chetuieste. Va rugam sa respectati Reguli si Obligatii pe Chat.
 Reguli si Obligatii pe Chat Romania: Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare.
Pentru intra pe chat Romania va rugam sa schimbati numele “default” cu care intrati cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.
 • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
 • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
 • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
 • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat au sansa de a devenii moderatori, daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
 • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit “Reguli si obligatii pe chat Romania” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.
Va multumim pentru intelegere si va dorim chat placut!
Chetuieste, chat online romanesc, webcam, fete, baieti, distractie, jocuri gratis.

2 comentarii:

 1. Vrei sa iti promovezi blogul sau afacerea pe chat? Va putem oferi spatiu publicitar (fundalul chatului xat sau fundalul paginii de chat)
  Pubicitatea dumneavastra va aparea pe urmatoarele pagini de chat: Chat Online | Chat Gratis | Chat Romania | Chat Gratis | Chat Romanesc | Chat Online Gratis

  RăspundețiȘtergere
 2. Tractari Slatina - Tractari Auto Slatina. Tractari Slatina automobile, autoutilitare, utilaje, oferim servicii de tractari auto pe platforma

  RăspundețiȘtergere