Chat pentru blog

chat online Romanesc Chat pentru Blog : Acum poti avea pe blog cel mai vizitat chat online din Romania. Cum sa faceti acest lucru intr-un minut?

Creati o pagina pe blog cu titlul Chat Online apoi introduceti in html scriptul de mai jos.

Pentru platforma Blogger (blogspot):

<embed allowscriptaccess="sameDomain" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" name="chat" pluginspage="http://xat.com/update_flash.shtml" quality="high" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" height="500" width="700">

Pentru Wordpress: (daca aveti un blog pe platforma wordpress puteti avea chatul myrochat la fel de usor) :

[gigya width="700" height="500" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" quality="high" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" align="middle" wmode="tranparent" allowScriptAccess="sameDomain" ]

Pentru a schimba dimensiunile chatului modificati ( height="500" pentru inaltime ) si ( width="700" pentru latime). Ex: (height="600" width="800")
Asta a fost tot, nu ne ramane decat sa va uram chat placut!

Un comentariu:

  1. Chat Gratis : Pentru ca tinem sa devenim cel mai bun chat din Romania, ne puteti vizita si pe www.chatgratis.ro! Sper sa va placa chatul nostru si sa reveniti cat mai des, sa ne bucuram impreuna de atmosfera de petrecere din fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere